Ιδρυτές – Εκπαιδευτικοί

Τα εκπαιδευτήρια “Σύγχρονη Παιδεία” ιδρύθηκαν το 2007 από τους εκπαιδευτικούς Γιώργο Καψάλη, Φιλόλογο και την Ιωάννα Πελέκη, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.

Η ίδρυση των εκπαιδευτηρίων ήρθε στο μέσον σχεδόν της επιτυχούς πορείας τους, γεμάτη εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης σε φροντιστήρια, ιδιωτικά σχολεία αλλά και αθλητικά κέντρα.

Θέλησαν να δημιουργήσουν μαζί έναν διαφορετικό παιδαγωγικό χώρο, όπου οι αρχές της παιδαγωγικής, που προετοιμάζουν άρτια τον νέο για τη μετέπειτα ζωή του, θα γίνονταν πράξη καθημερινά. Παράλληλα βέβαια με τους μαθησιακούς και γνωσιακούς στόχους.

Ήθελαν το σχολείο να αποτελεί μια κυψέλη δημιουργίας, επικοινωνίας και συνεργασίας, όπου ο εκπαιδευτικός θα πραγματώνει το παιδαγωγικό του όνειρο, το οποίο θα μοιάζει με ένα «παιδαγωγικό ποίημα».

Οι Εκπαιδευτικοί μας

Οι Νηπιαγωγοί, οι Δάσκαλοι και οι Καθηγητές μας, η πλειοψηφία των οποίων είναι συνεργάτες του Σχολείου μας πολλά χρόνια, μοιράζονται το όραμα και τη φιλοσοφία του, τη στοχοθεσία του και έχουν κοινά κριτήρια, νοοτροπία και αντιλήψεις με αυτό, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ένα περιβάλλον ενιαίων αρχών και αξιών για τους μαθητές μας.

Οι Εκπαιδευτικοί μας κινούνται με αγάπη, ενδιαφέρον και ευαισθησία προς τον κάθε μαθητή, ώστε να τον βοηθήσουν να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Να γίνει αυτοδύναμος, ελεύθερος, κοινωνικός και υπεύθυνος.

Προσφέρουν εξατομικευμένη φροντίδα και προσοχή, όπου αυτή χρειάζεται, για να βοηθήσουν το μαθητή τους να ξεπεράσει τους φόβους και τις ανησυχίες του και να νιώσει ευτυχισμένος.

Είναι όλοι άψογα επιστημονικά και παιδαγωγικά καταρτισμένοι για να μπορούν να διαθέσουν στο κάθε παιδί τα κατάλληλα εφόδια. Πάντα με επίκεντρο το παιδί, βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με το σχολείο και τον γονέα, ώστε μέσα από τη συνεργασία να επιτυγχάνονται οι μαθησιακοί στόχοι.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού
ή για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.