Το λύκειό μας

Ποσοστό επιτυχίας εισαγωγής μεγαλύτερο του 95%

Το Λύκειο στη Σύγχρονη Παιδεία, είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία και ένας σίγουρος δρόμος  για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Με ποσοστό επιτυχίας εισαγωγής σε τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα, μεγαλύτερο του 95%, προετοιμάζουμε τους μαθητές από την Α’ Λυκείου, με γερές βάσεις ώστε να δημιουργηθεί ένα μοτίβο και ένα σύστημα που θα παρέχει στον μαθητή την αυτοπεποίθηση, την σιγουριά αλλά και τις γνώσεις, ώστε να κατακτήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την εισαγωγή του μαθητή στην σχολή της επιλογής του.

Προετοιμάζοντας τους Μαθητές για την Επιτυχία στο Πανεπιστήμιο

Η Δέσμευσή μας στη Σύγχρονη Παιδεία
Στη Σύγχρονη Παιδεία, πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση είναι ένα δια βίου ταξίδι και η αποφοίτηση από το λύκειο αποτελεί μόνο ένα από τα πολλά σημαντικά στάδια που θα συναντήσουν οι μαθητές μας στο δρόμο τους προς την επιτυχία. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουμε ότι το επόμενο μεγάλο βήμα τους, η μετάβαση στο πανεπιστήμιο, θα γίνει με αυτοπεποίθηση και γεμάτη προσδοκία αντί για αγωνία.

Ακαδημαϊκή Αριστεία

Στην καρδιά της προετοιμασίας μας για το πανεπιστήμιο βρίσκεται το ακαδημαϊκά αυστηρό πρόγραμμά μας.
Αντικατοπτρίζοντας τις πνευματικές απαιτήσεις και την ποικιλομορφία των θεμάτων των πανεπιστημιακών σπουδών, η ολιστική προσέγγιση του σχολείου μας στα εκπαιδευτικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών Advanced Placement (AP), προκαλεί τους μαθητές και παρακινεί την πνευματική τους περιέργεια. Το αποτέλεσμα;
Ολοκληρωμένοι, κριτικά σκεπτόμενοι, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την ακαδημαϊκή αυστηρότητα του πανεπιστημίου και πέραν αυτού.

Καθοδήγηση και Υποστήριξη

Η διαδικασία αίτησης στο πανεπιστήμιο μπορεί να είναι ένας λαβύρινθος, αλλά οι ειδικοί μας σύμβουλοι καθοδήγησης είναι εδώ για να φωτίσουν τον δρόμο.
Προσφέροντας προσωπική υποστήριξη, από την επιλογή μαθημάτων έως τις τεχνικές συνεντεύξεων, εργάζονται ακατάπαυστα και με μόνο σκοπό να διασφαλίσουν ότι κάθε μαθητής θα βρει ένα πανεπιστήμιο όπου μπορεί να ευδοκιμήσει, όχι απλά να παρακολουθήσει.

Ολιστική Ανάπτυξη

Η εκπαίδευση στη Σύγχρονη Παιδεία ξεπερνά τα σχολικά βιβλία. Προωθούμε την προσωπική ανάπτυξη, προσφέροντας μια σειρά εξωσχολικών δραστηριοτήτων και ρόλων ηγεσίας που ενισχύουν σημαντικές ζωτικές δεξιότητες. Από τη διαχείριση του χρόνου έως την ανθεκτικότητα, εξοπλίζουμε τους μαθητές μας με εφόδια που θα τους βοηθήσουν να εξέλθουν επιτυχώς στο πανεπιστήμιο αλλά και στη ζωή.

Πρωτοβουλίες Πανεπιστημιακής Επαφής

Η δέσμευσή μας για την προετοιμασία των μαθητών για το πανεπιστήμιο εκτείνεται πέραν της τάξης. Μέσω πανεπιστημιακών εκθέσεων, διαλέξεων από διακεκριμένους καθηγητές και επισκέψεων σε τοπικά πανεπιστημιακά παραρτήματα, στοχεύουμε να αποσαφηνίσουμε τη ζωή στο πανεπιστήμιο, να αντικαταστήσουμε τον φόβο με ενθουσιασμό και να εμπνεύσουμε τους μαθητές μας προς ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Στη Σύγχρονη Παιδεία, είμαστε περισσότερο από ένα σχολείο.

Είμαστε μια κοινότητα αφοσιωμένη στην ανάπτυξη της δυναμικής του παιδιού σας.

Μαζί, μπορούμε να προετοιμάσουμε τον μαθητή για ένα μοναδικό ταξίδι στο πανεπιστήμιο και πέραν αυτού.

 

Μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε το μέλλον!

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού
ή για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.